Antena 3 Externe Ahmadinejad: "O furtună regională va smulge Israelul din rădăcini"

Ahmadinejad: "O furtună regională va smulge Israelul din rădăcini"

de G.C.P    |    02 Aug 2013   •   15:05
Ahmadinejad: "O furtună regională va smulge Israelul din rădăcini"

Preşedintele iranian în funcţie, Mahmoud Ahmadinejad, a spus că o furtună regională se formează, iar aceasta va dezrădăcina statul Israel.

Luând cuvântul în probabil ultimul său discurs public, vineri, la Teheran, el s-a adresat mulţimii înainte de instaurarea oficială a noului preşedinte ales, Hassan Rouhani, care va avea loc duminică.

"Vreau să vă spun, Allah este martorul meu, că o furtună devastatoare este aşteptată şi aceasta va smulge din rădăcini baza Sionismului", a spus Ahmadinejad în timpul manifestaţiilor organizate cu prilelejul Zilei Quds.
Această sărbătoare anuală include discursuri şi predici care susţin cauza palestiniană şi condamnă în termeni duri Israelul.

Liderul de la Teheran, care a condus Iranul timp de opt ani, pe parcursul a două mandate de preşedinte, a adăugat că "Israelul nu are ce căuta în această regiune".

Aşa cum notează corespondentul Al Jazeera, Soraya Lennie, "De când a ajuns la putere, Ahmadinejad nu şi-a schimbat niciodată retorica împotriva Israelului"

×
Subiecte în articol: mahmoud ahmadinejad iran, teheran
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close