Antena 3 CNN Externe ALARMĂ FALSĂ cu bombă pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenţă

ALARMĂ FALSĂ cu bombă pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenţă

ALARMĂ FALSĂ cu bombă pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenţă
09 Mar 2015   •   12:45
UPDATE:

Autorităţile din Simferopol au anunţat că aeroportul a fost verificat de echipele speciale din cadrul poliţiei, care nu au descoperit niciun dispozitiv exploziv, transmite RIA Novosti.

Directorul aeroportului, Evgheni Plaskin, a declarat pentru agenţia TASS că informaţia privind amplasarea unei bombe în Terminalul B s-a dovedit a fi falsă. "Aeroportul funcţionează acum în parametri normali", a menţionat Plaskin.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Aproape 700 de persoane au fost evacuate din incinta celui mai mare aeroport din Crimeea, cel din Simferopol, după ce un telefon anonim anunţase prezenţa unui dispozitiv explozibil.

Forţele de ordine au evacuat 670 de persoane, pasageri şi personal aeroportuar, iar pirotehniştii cercetează cu atenţie perimetrul, anunţă RIA Novosti.

Aeroportul Internaţional Simferopol este un nod important în regiune şi poate asigura decolarea şi aterizarea oricărui tip de avion.

De la unificarea Crimeei cu Rusia, în urmă cu un an, toate zborurile de pe Simferopol au fost limitate la legăturile aeriene cu Federaţia Rusă.

×
Subiecte în articol: Crimeea
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close