Antena 3 CNN Externe Albumul de nuntă ascunde cel mai sfâşietor detaliu. Cineva din această fotografie mai are doar două săptămâni de viaţă

Albumul de nuntă ascunde cel mai sfâşietor detaliu. Cineva din această fotografie mai are doar două săptămâni de viaţă

Albumul de nuntă ascunde cel mai sfâşietor detaliu. Cineva din această fotografie mai are doar două săptămâni de viaţă
de O.P.    |    21 Noi 2012   •   10:15

Au vrut să mai aibă parte de încă un moment fericit împreună. Să îşi aducă aminte de clipele frumoase atunci când el nu va mai fi printre ei. La asta s-au gândit Fiona Harris şi Joe Beard, atunci când şi-au unit destinele în faţa a 300 de invitaţi, în biserica din oraşul natal, Kidderminster, Worcestershire.



Voiau ca în albumul ne nuntă să fie şi fiul lor, în vârstă de numai doi ani, căruia medicii nu i-au mai dat de trăit decât două săptămâni. Charlie Harris-Beard a fost diagnosticat cu leucemie în fază terminală, iar medicii nu au mai avut ce să îi facă.



Aşa că părinţii lui s-au gândit să îi ofere multe momente frumoase în timpul scurt pe care îl mai are de trăit. Astfel, puştiul a fost cavaler de onoare la nunta părinţilor lor.



Băieţelul le-a adus verighetele, mergând spre altar în jucăria lui preferată, o maşinuţă controlată prin telecomandă. Toţi invitaţii au fost emoţionaţi până la lacrimi de aceste momente sfâşietoare.




×
Subiecte în articol: boli
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close