Antena 3 CNN Externe Alec Baldwin, mesaj emoționant de Crăciun pentru fani: ”Nu trece o zi” fără să se gândească la moartea Halynei Hutchins

Alec Baldwin, mesaj emoționant de Crăciun pentru fani: ”Nu trece o zi” fără să se gândească la moartea Halynei Hutchins

Alec Baldwin spune că „nu trece o zi” în care să nu se gândească la moartea Halynei Hutchins. Actorul a transmis un mesaj emoționant de Crăciun prin care le mulțumește fanilor săi pentru urările lor de bine, dar spune că moartea Halynei Hutchins „nu va fi lăsată niciodată în urmă”.

Alec Baldwin, mesaj emoționant de Crăciun pentru fani: ”Nu trece o zi” fără să se gândească la moartea Halynei Hutchins
Sursa foto: Getty Images/ Mark Sagliocco
de Cerasela Stafie    |    24 Dec 2021   •   19:24

În vârstă de 63 de ani, Baldwin a spus că se simte „norocos” să fie acasă cu familia lui de Crăciun. El a vorbit despre o perioadă ”cu adevărat grea”, după incidentul fatal de pe platoul de filmare ”Rust” din octombrie.

Directoarea de imagine a fost ucisă când un pistolul ținut de Baldwin s-a descărcat. Regizorul filmului, Joel Souza, a fost și el rănit în incident.

Baldwin le-a mulțumit fanilor săi pentru ”cele mai bune urări și putere” într-un mesaj video de trei minute.

View this post on Instagram

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

”Am vrut să rezerv un moment pentru a le mulțimi tuturor oamenilor care mi-au trimis astfel de cuvinte amabile și cele mai bune urări, putere, speranță și rugăciuni și așa mai departe”, spune el în clip.

”Am primit sute de e-mailuri de la prieteni, familie și colegi și de oameni de la care nu am mai auzit de ceva vreme pentru a-mi trimite putere și urări de bine. Sunt foarte recunoscător pentru asta”, spune el.

Referindu-se la incidentul fatal, Baldwin adaugă: „aștept cu nerăbdare ca unele aspecte ale acestui fapt să rămână în urmă”.

”Pentru toți cei care sunt implicați în acest incident, nu va fi niciodată lăsat în urmă cu totul, pentru că cineva a murit atât de tragic și nu pierd niciodată din vedere asta, nu trece o zi în care să nu mă gândesc la asta”.

”Cel mai mult îmi pasă este de soția mea și de copiii mei și doar să încerc să merg înainte cu viața mea și să trec de acestă perioadă grea, o perioadă foarte grea.”

Baldwin a încheiat videoclipul spunându-le fanilor săi: „Poartă o mască, fă rapelul. Nu-l lăsa pe Moș Crăciun să coboare pe horn fără mască”.

O anchetă asupra împușcăturii, care a avut loc în New Mexico, este în curs de desfășurare. Un mandat de percheziție pentru telefonul lui Baldwin a fost emis săptămâna trecută de un tribunal Sante Fe, în ultima fază a anchetei.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close