Antena 3 CNN Externe Alegeri prezidențiale Franța. Le Pen îl acuză pe Macron de ”complezenţă” faţă de fundamentalismul islamic

Alegeri prezidențiale Franța. Le Pen îl acuză pe Macron de ”complezenţă” faţă de fundamentalismul islamic

Alegeri prezidențiale Franța. Le Pen îl acuză pe Macron de ”complezenţă” faţă de fundamentalismul islamic
Sursa foto: Foto: Captura video
04 Mai 2017   •   08:36

Alegeri prezidențiale Franța. Marine Le Pen l-a acuzat miercuri seara, în dezbaterea televizată dintre cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale, pe Emmanuel Macron de ”complezenţă” faţă de fundamentalismul islamic, într-un schimb de replici aprig pe tema securităţii şi terorismului, relatează AFP, citat de News.ro.

La o zi după atentatul de pe Champs-Elysées ”aţi spus «eu nu voi inventa peste noapte un program împotriva terorismului»”, i-a reproşat candidata Frontului Naţional (FN, extremă dreapta) oponentului ei. ”Nu doar că nu aveţi un proiect, dar în plus aveţi o complezenţă faţă de fundamentalismul islamic”, a continuat ea.

”Aruncaţi constant cu invective”, i-a replicat candidatul En Marche!, care a acuzat-o că ”poartă” un ”război civil”. ”Voi fi de neînduplecat şi voi purta lupta pe toate planurile, însă capcana pe care ei (jihadiştii) ne-o întind este cea pe care o purtaţi dumneavoastră, este războiul civil”, a spus el.

 

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close