ALEGERI SUA. Americanii au luat cu asalt Google-ul înainte să voteze! Este incredibil ce au căutat

de D.G.    |    08 Noi 2016   •   16:48
ALEGERI SUA. Americanii au luat cu asalt Google-ul înainte să voteze! Este incredibil ce au căutat foto: pixabay.com

ALEGERI PREZIDENŢIALE SUA. Google si retelele de socializare au fost implicate puternic in lupta pentru presedintia Statelor Unite, scrie yoda.ro.

Comportamentul online al americanilor ofera un indiciu pentru frenezia declansata de alegerile pentru un nou presedinte al Statelor Unite. Iar statistica arata clar acest lucru: intre 1 octombrie si 1 noiembrie, cresterea pe Google a fost de 233% fata de aceeasi perioada din 2012! Intrebarea utilizatorilor era: "Cum sa votez?"

Google planuieste sa integreze stiri despre alegeri in cautarile ce vor avea loc in urmatoarele ore - rezultatul alegerilor va fi afisat in sectiuni speciale in peste 30 de limbi! Totul va fi actualizat in timp real.

ALEGERI PREZIDENŢIALE SUA. Un amanunt interesant este ca intrebarea "unde votez?" a fost cel mai des folosita in statele unde duelul este in continuare incins precum Florida, Ohio, Carolina de Nord sau Pennsylvania.

Cat de mare a fost consumul de stiri despre alegeri? Pe YouTube, oamenii au petrecut peste 20 de milioane de ore uitandu-se in direct sau in reluare la dezbateri. De la mijlocul lunii iulie pana la mijlocul lui octombrie s-au petrecut echivalentul a peste 545 de ani (aprox 4.8 milioane de ore) privind clipuri cu cei doi candidati pe Facebook.

ALEGERI PREZIDENŢIALE SUA. De la inceputul anului si pana la 1 octombrie, 109 milioane de oameni din SUA au generat 5.3 miliarde de like-uri, postari, comentarii si distribuiri legate de alegeri pe reteaua de socializare.

Parteneri
x close