Antena 3 CNN Externe ALEGERI PREZIDENŢIALE SUA. Vor fi atacate SUA în noaptea alegerilor? Rusia, capabilă de un atac cibernetic masiv

ALEGERI PREZIDENŢIALE SUA. Vor fi atacate SUA în noaptea alegerilor? Rusia, capabilă de un atac cibernetic masiv

ALEGERI PREZIDENŢIALE SUA. Vor fi atacate SUA în noaptea alegerilor? Rusia, capabilă de un atac cibernetic masiv
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    07 Noi 2016   •   23:26

ALEGERI PREZIDENŢIALE SUA. Statele Unite ar putea fi atacate cibernetic de Rusia chiar pe 8 noiembrie, în ziua alegerilor prezidențiale, pentru a destabiliza complet țara, potrivit unei anchete prezentate luni, la o Ediție specială, de la Antena 3.

Aceasta este o ipoteză vehiculată de cea mai serioasă presă americană, postul TV NBC.

Autoritățile americane spun că sunt pregătite să acționeze, în cazul în care Rusia va încerca să se amestece în alegerile prezidențiale.

Americanii au fost puși în gardă de un mesaj postat de hackerul Guccifer 2.0 care a anunțat pe internet că va urmări scrutinul din interiorul sistemului.

Hackerul despre care s-a spus că este român, deși oficialii americani cred că în spatele lui este Rusia, îi îndeamnă și pe alți pirați cibernetici să i se alăture.

Hackerul Guccifer 2.0 ar fi responsabil pentru un atac cibernetic de mare amploare asupra serverelor Convenției naționale democrate, unde Hillary Clinton a fost desemnată oficial candidat la Casa Albă.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close