Antena 3 CNN Externe ALEGERI SUA. Barack Obama câştigă alegerile... pe Twitter. Este citat în 40% dintre mesajele postate, Romney în 24%

ALEGERI SUA. Barack Obama câştigă alegerile... pe Twitter. Este citat în 40% dintre mesajele postate, Romney în 24%

ALEGERI SUA. Barack Obama câştigă alegerile... pe Twitter. Este citat în 40% dintre mesajele postate, Romney în 24%
de O.P.    |    07 Noi 2012   •   04:21

Începutul votului în Statele Unite a declanşat difuzarea a aproximativ şapte milioane de mesaje pe Twitter în Statele Unite, dintre care 40% îl citează pe Barack Obama, iar 24% pe rivalul său Mitt Romney, a anunţat Twitter marţi după-amiaza.

ALEGERILE DIN SUA LIVE pe WWW.ANTENA3.RO, vezi cine este câştigătorul, AICI


Aproximativ şapte milioane de mesaje referitoare la alegerile prezidenţiale americane au fost trimise începînd de marţi dimineaţa, de la deschiderea secţiilor de votare, a anunţat Twitter pe contul său dedicat politicii @gov. Cuvântul-cheie #ivoted (am votat) apărea luni după-amiază în 2.000 de mesaje postate pe Twitter pe minut.

El a însoţit 1,4 milioane de mesaje începând de marţi dimineaţa. Preşedintele democrat în exerciţiu câştigă cantitativ. El este citat în 40% dintre mesajele postate pe Twitter în Statele Unite, în timp ce adversarul său Mitt Romney este citat în 24% dintre mesaje. Astfel, Obama obţine victoria din punct de vedere cantitativ.

Indexul creat de către Twitter cu scopul de a evalua tonul mesajelor postate pe Twitter îl plasau luni după-amiaza la 71%, în timp ce Romney se afla la 59%. Şi mai îngrijorător pentru republican, dacă îl interesează situaţia opiniei pe reţelele sociale, este faptul că Barack Obama este candidatul care generează cele mai multe mesaje postate pe Twitter în fiecare în parte dintre statele-cheie, precizează Twitter.

×
Subiecte în articol: Alegeri SUA alegeri alegeri alegeri alegeri
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close