Antena 3 CNN Externe ALEGERI SUA. Robert de Niro, atac nimicitor la adresa lui Donald Trump: Este un derbedeu

ALEGERI SUA. Robert de Niro, atac nimicitor la adresa lui Donald Trump: Este un derbedeu

ALEGERI SUA. Robert de Niro, atac nimicitor la adresa lui Donald Trump: Este un derbedeu
08 Noi 2016   •   23:24

ALEGERI SUA. A început votul final în Statele Unite. Americanii decid cine va fi următorul președinte și rezultatele încă sunt extrem de strânse.

Donald Trump, un personaj contestat, se bucură în continuare de susținere a unei părți din poporul american și, conform publicațiilor externe, are șanse reale pentru a câștiga competiția pentru Casa Albă.

Totuși, Trump a reușit să strângă și foarte multă publicitate negativă. Unul dintre cele mai dure mesaje a venit din partea actorului Robert de Niro.

Iată ce susține actorul, într-un mesaj video:

"Este strident de prost, e un derbedeu, e un porc, e un escroc. Nu știe ce vorbește, nu-și face temele, nu îi pasă, crede că păcălește societatea, nu-și plătește taxele, e un idiot. Colin Powell (fost secretar de stat al SUA n.r.) a spus-o cel mai bine: este un dezastru național, e o rușine pentru această țară. Sunt atât de nervos că țara asta a ajuns în acest punct în care acest prost, acest clovn a ajuns la asemenea nivel. Spune că ar vrea să lovească oamenii în față, dar și mie mi-ar plăcea să-i dau un pumn în față. Este el cineva pe care l-am vrea ca președinte? Nu prea cred. Mie îmi pasă de direcția pe care o ia această țară și sunt îngrijorat să nu meargă în direcția greșită cu cineva ca Donald Trump. Dacă îți pasă de viitorul țării tale, mergi la vot", a fost mesajul  lui De Niro pentru alegătorii americani.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close