Antena 3 CNN Externe ALEGERI SUA. Varianta americană de „turism electoral”. Ce a făcut miliardarul american Warren Buffett

ALEGERI SUA. Varianta americană de „turism electoral”. Ce a făcut miliardarul american Warren Buffett

ALEGERI SUA. Varianta americană de „turism electoral”. Ce a făcut miliardarul american Warren Buffett
Sursa foto: Foto:facebook.com/Legendary-Investor-Warren-Edward-Buffett
09 Noi 2016   •   00:10

REZULTATE ALEGERI SUA. Warren Buffett s-a ținut de promisiune și a dus mai mulți votanți la secțiile din Omaha, Nebraska, în ziua alegerilor, informează CNN

Oracolul din Omaha a apelat la o firmă de autocare pentru a ajuta alegătorii din al doilea district al Nebraskăi să ajungă la secțiile de vot, ca parte a campaniei „Conduce spre vot”. În luna august, Buffett a promis că va duce personal la vot „cel puțin 10 persoane”. Cu ajutorul autocarelor, se pare că el va duce mult mai mulți. 

Buffett le-a spus reporterilor că nu va da indicații în privința votului, dar el și-a manifestat public susținerea pentru Hillary Clinton. 

Warren Buffett este unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii. Investitor, om de afaceri și filantrop american, Buffett este recunocut ca fiind al 3-lea în lista celor mai bogați oameni din lume în anul 2006,pe al treilea în lista anului 2007 și primul pe lista anului 2009.

×
Subiecte în articol: Alegeri SUA Warren Buffett
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close