Antena 3 Externe ALEGERI SUA. Varianta americană de „turism electoral”. Ce a făcut miliardarul american Warren Buffett

ALEGERI SUA. Varianta americană de „turism electoral”. Ce a făcut miliardarul american Warren Buffett

09 Noi 2016   •   00:10
ALEGERI SUA. Varianta americană de „turism electoral”. Ce a făcut miliardarul american Warren Buffett
Sursa foto: Foto:facebook.com/Legendary-Investor-Warren-Edward-Buffett

REZULTATE ALEGERI SUA. Warren Buffett s-a ținut de promisiune și a dus mai mulți votanți la secțiile din Omaha, Nebraska, în ziua alegerilor, informează CNN

Oracolul din Omaha a apelat la o firmă de autocare pentru a ajuta alegătorii din al doilea district al Nebraskăi să ajungă la secțiile de vot, ca parte a campaniei „Conduce spre vot”. În luna august, Buffett a promis că va duce personal la vot „cel puțin 10 persoane”. Cu ajutorul autocarelor, se pare că el va duce mult mai mulți. 

Buffett le-a spus reporterilor că nu va da indicații în privința votului, dar el și-a manifestat public susținerea pentru Hillary Clinton. 

Warren Buffett este unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii. Investitor, om de afaceri și filantrop american, Buffett este recunocut ca fiind al 3-lea în lista celor mai bogați oameni din lume în anul 2006,pe al treilea în lista anului 2007 și primul pe lista anului 2009.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close