Antena 3 Externe Un bărbat a anunţat poliţia că intenționează să arunce în aer Președinția Republicii Moldova

Un bărbat a anunţat poliţia că intenționează să arunce în aer Președinția Republicii Moldova

de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   22:47
Un bărbat a anunţat poliţia că intenționează să arunce în aer Președinția Republicii Moldova publika.md

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că intenționează să arunce în aer Președinția Republicii Moldova. Poliţia a stabilit că apelul a fost făcut de către un bărbat în vârstă de 59 de ani aflat în stare de ebrietate. La scurt timp, individul a fost reţinut şi dus la inspectorat.

Potrivit Poliţiei, apelul la 112 a fost făcut, marţi,în jurul orei 19:00. La fața locului s-au deplasat Batalionul de patrulare și reacționare operativă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani cât și angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

Individul a fost identificat, reţinut şi dus la inspectorat

Bărbatul are 59 de ani şi când a sunat la 112 să anunţe că intenționează să arunce în aer Președinția Republicii Moldova se afla în stare de ebrietate, spun poliţiştii.

El este acum acuzat pentru "comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism".

Conform legislației în vigoare, bărbatul riscă amendă de la 27.500 lei la 42.500 lei sau pedeapsa cu muncă în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani, informează presa locală publika.md

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close