Antena 3 CNN Externe Alertă cu bomba la reședința oficială a reginei Elisabeta a II-a. Un bărbat a fost arestat

Alertă cu bomba la reședința oficială a reginei Elisabeta a II-a. Un bărbat a fost arestat

Un bărbat a fost arestat în Scoția, în urma unei alerte cu bomba la reședința oficială a reginei Elisabeta a II-a. La Palatul Holyrood a fost semnalat un colet suspect, iar oamenii legii au fost chemați la fața locului.

Alertă cu bomba la reședința oficială a reginei Elisabeta a II-a. Un bărbat a fost arestat
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    24 Mar 2021   •   19:18

Echipa de deminare a ajuns la Palatul Holyrood, situat în centrul orașului Edinburgh. Aceștia au neutralizat coletul suspect, după cum a precizat un purtător de cuvânt.

Totodată, el a mai anunțat că un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost arestat, iar ancheta privind stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul continuă. Mai mult decât atât, el a precizat că nu a existat o amenințare reală la adresa publicului, informează BBC.

Palatul Holyrood este una dintre cele mai mari atracții turistice din Edinburgh. În contextul pandemiei de COVID-19, el a fost închis pentru public.

Regina Elisabeta a II-a a stat la Palatul Holyrood în timpul unor angajamente oficiale, în Scoția.

Regina Elisabeta a II-a a adoptat doi câini corgi

Recent, monarhul a adoptat doi căței din rasa corgi, patrupezii ei preferații. Decizia a venit pentru a-i ușura perioada grea pe care a întâmpinat-o cât Prințul Filip a fost spitalizat.

Deși inițial spusese că nu va mai adopta alți căței, monarhul s-a răzgândit după ce soțul ei a fost spitalizat o perioadă lungă de timp și mai ales după ce a fost difuzat celebrul interviu realizat de Prințul Harry și Meghan Markle, în care cei doi aduceau o serie de acuzații la adresa familia regale. Câinii corgi au intrat pentru prima dată în familia regală în 1930.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close