Antena 3 CNN Externe Alertă cu bombă chimică la CNN Center din Atlanta

Alertă cu bombă chimică la CNN Center din Atlanta

Alertă cu bombă chimică la CNN Center din Atlanta
de M.T.    |    02 Noi 2012   •   14:25

Poliţia a închis, vineri dimineaţa, străzile din jurul CNN Center din oraşul american Atlanta, Georgia, după primirea unei ameninţări cu bombă chimică, relatează AP, citată de Agerpres.

Potrivit căpitanului de poliţie Adam Lee, un bărbat a anunţat că a plantat o bombă chimică în complex, care adăposteşte sediul CNN, mai multe restaurante, magazine şi un hotel.

„A ameninţat că va detona bomba şi a solicitat 15.000 de dolari şi un bilet de avion pentru a părăsi oraşul”, a declarat Lee, pentru The Atlanta Journal-Constitution

Traficul a fost închis pentru autovehicule şi pietoni la nord şi la vest de complex, însă nicio clădire din apropiere nu a fost evacuată.

Mai multe vehicule de poliţie şi maşini de pompieri au fost deplasate la faţa locului, CNN Center fiind situat la sud de Parcul Olimpic.

În jurul orei locale 5:30, poliţia a încheiat căutările, fără a găsi vreo bombă, iar traficul a fost în cele din urmă redeschis.

Poliţiştii încearcă încă să descopere motivul apelului de ameninţare, însă Lee a ţinut să precizeze că aceleaşi măsuri sunt luate indiferent de situaţie.

„Luăm în serios orice telefon. Atunci când nu vom face asta, probabil că vom regreta că nu am făcut-o”, a încheiat poliţistul.


×
Subiecte în articol: amenintare
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close