Antena 3 CNN Externe Alerta cu bombă de la un centru comercial din Chişinău a fost falsă

Alerta cu bombă de la un centru comercial din Chişinău a fost falsă

Alerta cu bombă de la un centru comercial din Chişinău a fost falsă
Sursa foto: Foto: unimedia.md
18 Noi 2010   •   15:47

Alerta cu bombă declanşată, joi după-amiază într-un magazin din Chişinău s-a dovedit falsă. Autorul apelului telefonic, care a alertat autorităţile, a fost un copil de 13 ani, potrivit Mediafax.

În jurul orei 13.50 un apel telefonic anunţa că în centrul comercial Jumbo a fost pus un dispozitiv exploziv. Pirotehniştii care au verificat clădirea au constatat însă că alarma a fost una falsă.

"La faţa locului de îndată s-au deplasat grupele operative - o echipă de pompieri şi una de la situaţii excepţionale, genişti cu câini special dresaţi, precum şi o ambulanţă", a informat purtătorul de cuvânt al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir, citat de unimedia.md.

"Toţi vizitatorii şi personalul complexului au fost evacuaţi. Deocamdată în urma verificărilor efectuate în subsolul şi la etajele clădirii nu au fost depistate nici un fel de obiecte explozive ", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Vinovat de acest incident este un băiat de 13 ani. El a spus, la telefon, că centrul comercial "este minat", fără a mai oferi alte detalii. Părinţii băiatului riscă o amendă în valoare de 400 de lei moldoveneşti (aproximativ 25 de euro).

În urma incidentului, traficul în această zonă a Chişinăului s-a desfăşurat cu dificultate.



 

×
Subiecte în articol: alerta cu bomba Chisinau centru comercial
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close