Antena 3 CNN Externe Alertă cu bombă la Cupa Mondială de Fotbal. Trei centre comerciale au fost evacuate

Alertă cu bombă la Cupa Mondială de Fotbal. Trei centre comerciale au fost evacuate

Alertă cu bombă la Cupa Mondială de Fotbal. Trei centre comerciale au fost evacuate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Iun 2018   •   21:25

Trei centre comerciale au fost evacuate joi după-amiază la Samara, al şaselea oraş ca mărime din Rusia, unde se desfăşoară meciuri în cadrul Cupei Mondiale de Fotbal, după alerte cu bombă în urma unor apeluri telefonice, au informat media locale, citate de Reuters.

La faţa locului s-au deplasat echipe ale serviciilor de deminare, cu câini special dresaţi, conform aceloraşi surse media. Dar, potrivit unor comentatori, cel mai probabil este vorba de alerte false cu bombă.

Solicitată de Reuters, filiala locală a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă din Rusia nu a fost disponibilă deocamdată pentru vreun comentariu.

Samara a găzduit patru meciuri din grupe, între care cel câştigat joi de Columbia cu 1-0 în faţa Senegalului. Oraşul va găzdui un meci în turul următor şi un meci în sferturile de finală.

Mai multe ameninţări cu bombă au fost primite de poliţie la începutul zilei de miercuri în oraşul Rostov pe Don (sud, aproape de frontiera cu Ucraina), de asemenea gazdă a unor meciuri în Cupa Mondială, provocând evacuarea mai multor baruri şi restaurante.

Ulterior, alertele cu bombă au fost declarate false, poliţia din Rostov pe Don afirmând că a efectuat verificări la faţa locului şi nu a găsit nimic periculos.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alerta bomba mall
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close