Antena 3 CNN Externe Alertă în Franța! Gara din Nîmes a fost evacuată - VIDEO

Alertă în Franța! Gara din Nîmes a fost evacuată - VIDEO

Alertă în Franța! Gara din Nîmes a fost evacuată - VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Aug 2017   •   08:58

Gara centrală din Nîmes, oraș în sudul Franței, a fost evacuată de urgență și blocată de forțele de ordine sâmbătă seara, într-o "operațiune de verificare" după ce o persoană a alertat cu privire la o situație "suspectă" în incinta gării.

Pe contul său de Twitter, prefectura locală a menționat "absența unui schimb de focuri în gara Nîmes", făcând în schimb referire la "o operațiune de verificare după transmiterea unei informări care a ridicat suspiciuni".

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne francez a confirmat pentru EFE "că nu s-a întâmplat nimic". La rândul său, un purtător de cuvânt al poliției municipale din Nîmes a declarat pentru agenția de presă spaniolă că gara a fost evacuată, dar a insistat "că nu a avut loc niciun schimb de focuri" și că "această informație este falsă", însă nu a dat și alte explicații cu privire la motivele evacuării gării.

În cursul serii, presa spaniolă a transmis că a avut loc un schimb de focuri, iar persoanele care doreau să călătorească pe calea ferată au luat cu asalt rețelele sociale, temându-se că ar putea fi vorba despre un nou atentat.

Această evacuare are loc în condițiile în care Nîmes a găzduit sâmbătă prima etapă a La Vuelta, turul ciclist al Spaniei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alerta Franta
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close