Antena 3 CNN Externe Ministerul de Externe a fost evacuat după ce autorităţile au primit un pachet suspect. În colet se afla defapt un tensiometru

Ministerul de Externe a fost evacuat după ce autorităţile au primit un pachet suspect. În colet se afla defapt un tensiometru

Ministerul de Externe a fost evacuat după ce autorităţile au primit un pachet suspect. În colet se afla defapt un tensiometru
26 Oct 2018   •   17:43

Update:  Coletul suspect care a determinat vineri evacuarea sediului Ministerului grec de Externe s-a dovedit a fi inofensiv, fiind vorba cel mai probabil de o farsă, relatează Reuters. 

Pachetul, adresat vicepremierului Yiannis Dragasakis, conţinea de fapt un tensiometru electronic, au precizat surse citate de agenţia greacă de presă ANA.

Știrea inițială: Clădirea Ministerului grec de Externe, aflată în centrul Atenei, a fost evacuată vineri, după ce autorităţile au primit un pachet suspect, au informat mai multe surse, citate de site-ul cotidianului Ekathimerini.

Poliţia a trimis imediat o echipă de pirotehnişti pentru a investiga pachetul. Aproximativ 70 de angajaţi aşteaptă în afara clădirii.

Poliţia se teme că ar putea fi un dispozitiv exploziv.

Autorităţile au scanat pachetul cu ajutorul razelor X, iar acesta pare să conţină "un dispozitiv suspect". Pachetul ar fi fost lăsat în clădire cu restul corespondenţei.

×
Subiecte în articol: pachet alerta Grecia evacuare autorităţi
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close