Antena 3 CNN Externe Alertă în Marea Britanie. Luare de ostatici, în apropiere de Birmingham

Alertă în Marea Britanie. Luare de ostatici, în apropiere de Birmingham

Alertă în Marea Britanie. Luare de ostatici, în apropiere de Birmingham
22 Oct 2017   •   18:39

Un bărbat înarmat a luat ostatici într-un parc de distracţii din oraşul Nuneaton, în centrul Angliei, aflat la aproximativ 40 de kilometri de Birmingham. 

În timp ce incidentul era încă în derulare, poliţia locală a anunţat în reţeaua Twitter că nu este un incident terorist, informează Reuters.

Ulterior, proprietarul unei piste de bowling din complexul respectiv a declarat postului BBC, preluat de Reuters, că poliţia a luat cu asalt complexul şi a eliberat ostaticii.

Primele relatări ale presei britanice menţionau doi ostatici, iar fotografii postate pe Twitter arătau mai multe maşini ale poliţiei sosite la Bermuda Park din Nuneaton, unde se mai găsesc un cinematograf, o sală de fitness şi mai multe restaurante. Un elicopter survola zona, iar circa 30 de poliţişti erau mobilizaţi la locul incidentului, spre care erau blocate toate căile de acces.

Nu au existat victime, potrivit poliţiei. La finalul incidentului, forţele de ordine au mai precizat că ostaticii erau angajaţi la pista de bowling.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: luare de ostatici
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close