x close

ALERTĂ în Marea Britanie: MII de sticle de alcool contrafăcut au ajuns la rafturile magazinelor

de G.S.    |    30 Dec 2014   •   12:46
ALERTĂ în Marea Britanie: MII de sticle de alcool contrafăcut au ajuns la rafturile magazinelor 416 Foto: getwestlondon.co.uk
Petrecăreţii din Marea Britanie sunt avertizaţi să aibă mare grijă dacă vor să cumpere votcă, în contextul în care mii de sticle de băutură contrafăcută au ajuns pe rafturile din magazine, scrie Russa Today
 
Conform autorităţilor, alcoolul este "îndoit" cu antigel şi soluţie de spălat parbrizul.
 
Mai multe persoane au fost internate în stare gravă, după ce au consumat aceste băuturi. Autorităţile au pornit o investigaţie şi au descoperit mii de sticle cu băutura contrafăcută. 
 
Petrecăreţii din Marea Britanie sunt avertizaţi că diverse grupuri de infractori caută să speculeze finalul de an, când cererea de alcool pe piaţă creşte exponenţial. 
 
Autorităţile au găsit, în urma unei descinderi la o fabrică din Derbyshire, circa 20.000 de sticle goale şi foarte multe tuburi de antigel.
 
De asemenea, autorităţile au depistat şi niveluri foarte mari de isopropanol - folosit de obicei ca dizolvant industrial - dar şi butanol, un ingredient folosit de obicei în vopseluri. 
 

Citeşte mai multe despre:

alerta Marea Britanie sticle alcool magazine votca
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati