Alertă la bordul unui avion Malaysia Airlines! Un bărbat, care susținea ca are o bombă, a vrut să intre în cabina piloților

01 Iun 2017   •   09:54
Alertă la bordul unui avion Malaysia Airlines! Un bărbat, care susținea ca are o bombă, a vrut să intre în cabina piloților Foto: Andrew Leoncelli

Alertă la bordul unui avion Malaysia Airlines. Aeronava care se îndrepta către Kuala Lumpur a revenit pe aeroportul din Melbourne, după ce un pasager a încercat să intre în cabina piloților și a amenințat însoțitoarele de bord că are o bombă, relatează BBC News, citat de Libertatea.

”Aeronava MH128 a decolat la ora locală 23.11  şi urma să ajungă la ora locală 5.28 (23.28 ora României) pe aeroportul din Kuala Lumpur, dar s-a întors la Melbourne după ce căpitanul a fost alertat de echipaj că un pasager încearcă să intre în cabina de pilotaj”, se arată într-un comunicat al Malaysia Airlines.

Pasagerul, în vârstă de 25 de ani, a încercat să intre peste piloți și apoi a amenințat pasagerii și însoțitoarele de zbor cu o bombă. Inițial, poliția a crezut că este vorba despre un incident de natură teroristă, însă a ieșit rapid la iveală că nu a fost cazul. Pasagerul care a vrut să intre peste piloți suferă de tulburări psihice. Tânărul, care provine din Sri Lanka, fusese eliberat recent dintr-o instituție psihiatrică. El locuia în Melbourne, având viză de student.

Parteneri
x close