Antena 3 CNN Externe Alertă maximă pentru Donald Trump, după toate tratamentele de prevenire a coronavirusul. Anunțul echipei președintelui

Alertă maximă pentru Donald Trump, după toate tratamentele de prevenire a coronavirusul. Anunțul echipei președintelui

Donald Trump este în alertă după ce două persoane care fac parte din echipa de organizare a mitingului de la Tulsa, Oklahoma, au fost infectate cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de echipa președintelui.

Alertă maximă pentru Donald Trump, după toate tratamentele de prevenire a coronavirusul. Anunțul echipei președintelui
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    23 Iun 2020   •   08:05

După o nouă rundă de teste, doi membri ai echipei au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Aceşti membri au participat la miting, dar au purtat măşti pe parcursul întregului eveniment. Persoanele testate pozitiv au urmat imediat procedurile prestabilite şi au intrat în carantină. De asemenea s-a procedat la stabilirea contactelor acestora”, a declarat directorul de comunicare al echipei de campanie al lui Donald Trump, Tim Murtaugh.

În total, opt dintre membri echipei de campanie, care a organizat evenimentul de la la Tulsa, au fost confirmaţi pozitiv pentru noul coronavirus.

Sâmbătă, înaintea începerii evenimentului, șase persoane care făceau parte din organizare au fost testate pozitiv cu coronavirus. 

”Pentru a respecta protocoalele de siguranţă, personalul de campanie este testat pentru Covid-19 înainte de evenimente. Şase dintre sutele de persoane testate au avut rezultate pozitive, iar procedurile de carantină au fost implementate imediat” a mai declarat directorul de comunicare. 

La mitingul lui Donald Trump nu a existat obligativitatea de a purta mască. Participanții au acceptat să participe la eveniment pe propria răspundere.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close