Antena 3 CNN Externe Alertă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. O persoană a fost arestată

Alertă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. O persoană a fost arestată

Alertă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. O persoană a fost arestată
de S.T.    |    13 Apr 2016   •   08:15

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat parțial marți seară în urma unei alerte cu bombă, iar o persoană a fost arestată, a informat o purtătoare de cuvânt a aeroportului, citată de AFP.

"Poliția a evacuat o partea a aeroportului, precum și hotelul Sheraton din vecinătate, iar o persoană a fost arestată", a declarat purtătoarea de cuvânt Danielle Timmer, care a adăugat că nu are alte informații.

Imagini transmise la posturile de televiziune au arătat membri ai poliției militare puternic înarmați patrulând în jurul aeroportului care a ridicat nivelul de securitate după atentatele comise la Bruxelles pe 22 martie.

La ora 21.45 (19.45 GMT), un individ a fost arestat în zona din fața intrării principale a aeroportului", a declarat un purtător de cuvânt al poliției militare, Alfred Ellwanger.

Niciun zbor nu a fost afectat, a adăugat Alfred Ellwanger, iar trenurile circulă normal la gara care leagă aeroportul de restul țării.

Schiphol, aflat în vecinătatea capitalei olandeze Amsterdam, este unul dintre cele mai frecventate aeroporturi din Europa cu aproximativ 50 de milioane de pasageri anual.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alerta alerta cu bomba Amsterdam
Parteneri
arcel Ciolacu, anunțul momentului despre majorarea pensiilor
x close