Antena 3 CNN Externe Alertă pe aeroporturi din SUA, după descoperirea unui pachet suspect într-un avion, la Londra

Alertă pe aeroporturi din SUA, după descoperirea unui pachet suspect într-un avion, la Londra

Alertă pe aeroporturi din SUA, după descoperirea unui pachet suspect într-un avion, la Londra
29 Oct 2010   •   18:50

Cel puţin două aeroporturi din Statele Unite au fost în alertă maximă vineri, după ce anchetatorii britanici au descoperit pachete suspecte la bordul unui avion care aterizase la Londra şi avea ca destinaţie SUA, relatează CNN.

Pachetul găsit în avionul din Londra a fost declarat nepericulos. Iniţial s-a crezut că el conţine o bombă artizanală fabricată dintr-un cartuş de impirmantă. Însă acest pachet a condus la starea de alertă de la alte aerporturi americane, unde ar fi trebuit să ajungă avioanele cargo Este vorba despre Newark, New Jersey , Philadelphia, Pennsylvania şi un camion UPS în New York.

Poliţia investighează, de asemenea, şi un pachet potenţial periculos la centrul de distribuţie al unui aeroport din East Midlands, Marea Britanie, potrivit unui purtător de cuvânt al aeroportului, citat de CNN. Autorităţile au precizat că, pentru moment, nu sunt sigure că această investigaţie ar avea legătură cu cele din New Jersey, New York şi Pennsylvania.

Russell Craig, un purtător de cuvânt al autorităţilor aeroportuare, a declarat că investigaţia a provocat o minimă perturbare a activităţii şi a afectat numai zona de distribuţie a mărfurilor

 
.

×
Subiecte în articol: bomba Londra
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close