x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Alertă teroristă la Londra! Incident armat în apropierea Parlamentului

de A.M.P   •   16 Iun 2017   •   13:58
Alertă teroristă la Londra! Incident armat în apropierea Parlamentului  482
Foto: pixabay.com

Poliţia britanică a anunţat, vineri, că investighează un incident în apropierea Parlamentului de la Londra, ulterior precizând că un bărbat înarmat cu un cuţit a fost arestat în faţa acestei instituții, scrie AFP.

'Bărbatul se afla în posesia unui cuţit', a menţionat oficialitatea citată, adăugând că nimeni nu a fost rănit. 

'Bărbatul - în jurul vârstei de 30 de ani - a fost arestat', a anunţat poliţia, potrivit Reuters. 

Anterior, poliţia britanică anunţase că investighează un incident în apropiere de Parlamentul de la Londra. Totodată, Reuters cita o postare pe Twitter a editorului adjunct pe probleme politice al ziarului Daily Mirror care menţiona că poliţia se confruntă cu un incident în afara Westminster şi că a auzit strigăte şi a văzut un poliţist înarmat. 

Un reporter al Reuters aflat în interiorul Parlamentului a declarat că porţile edificiului sunt închise şi că în faţa clădirii sunt parcate un camion şi o maşină cu însemnele poliţiei. Reporterul Reuters a mai spus că traficul se desfăşura normal în apropierea parlamentului şi că agenţi înarmaţi patrulau în zonă. 

Un editor politic al Evening Standard declarase totodată că asupra unui bărbat a fost folosită o armă cu electroşocuri în apropierea Parlamentului.

Sursă: Agerpres
sati