Antena 3 CNN Externe ALEGERI SUA. Donald Trump este ”trist” pentru că George W. Bush nu l-a votat

ALEGERI SUA. Donald Trump este ”trist” pentru că George W. Bush nu l-a votat

ALEGERI SUA. Donald Trump este ”trist” pentru că George W. Bush nu l-a votat
09 Noi 2016   •   05:21

ALEGERI SUA. Candidatului republican la Casa Albă, Donald Trump, i s-a părut trist faptul că fostul preşedinte american George W. Bush (preşedinte în perioada 2001-2009) a votat în alb la scrutinul din 8 noiembrie, dar a apreciat că opţiunea acestuia nu va avea "niciun impact" asupra rezultatelor finale, transmite miercuri EFE. 

"Cred că este trist. Cred că este trist să-l vedem pe George Bush făcând asta. Eu am fost foarte critic la adresa lui, pentru că ne-a băgat în Irak, o decizie evident oribilă, cum la fel de oribil a fost şi felul în care (preşedintele Barack) Obama ne-a scos de acolo", a declarat Trump într-un interviu la un post de radio conservator. "Dar, sincer, nu cred să aibă vreun impact. Nu are niciun impact", a adăugat Trump. 

O purtătoare de cuvânt a familiei Bush a declarat miercuri pentru postul NBC că atât fostul preşedinte republican, cât şi soţia sa Laura, au dat un vot în alb care a reflectat respingerea manifestată de soţii Bush faţă de candidatul republican. 

În urmă cu câteva săptămâni, au apărut zvonuri potrivit cărora celălalt fost preşedinte provenit din această familie, George W. H. Bush, care şi-a exercitat mandatul în perioada 1989-1993, intenţiona s-o voteze pe candidata democrată Hillary Clinton, însă aceste speculaţii nu au fost confirmate oficial. 

"Nu vom comenta pe tema alegerilor prezidenţiale", a declarat un purtător de cuvânt al lui George W. H. Bush, Jim McGrath, pentru cotidianul local Texas Tribune. Familia Bush face parte din categoria republicanilor care au decis să-i întoarcă spatele miliardarului Trump, îndeosebi din cauza retoricii agresive a acestuia faţă de imigranţi, femei şi diverse minorităţi.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close