Antena 3 CNN Externe Momentul în care un alpinist este atacat de un urs, în timp ce se căţăra pe o stâncă, surprins de camera montată pe casca bărbatului

Momentul în care un alpinist este atacat de un urs, în timp ce se căţăra pe o stâncă, surprins de camera montată pe casca bărbatului

Un alpinist din Japonia a fost atacat de un urs, în timp ce se căţăra pe o stâncă. Momentul a fost înregistrat de camera video montată pe casca alpinistului.

Momentul în care un alpinist este atacat de un urs, în timp ce se căţăra pe o stâncă, surprins de camera montată pe casca bărbatului
Sursa foto: Twitter/ NEXTA
de Mia Lungu    |    19 Oct 2022   •   08:30

Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

În imagini se vede cum ursul se năpusteşte asupra alpinistului, care împinge animalul sălbatic şi începe să strige, ca să-l sperie.

Deşi cade în gol câţiva metri, ursul NU renunţă şi încearcă să se urce din nou pe stângă şi să-l muşte pe căţărător, care se apără şi-l loveşte cu picioarele.

În final, ursul îl lasă în pace pe alpinist, care îşi continuă escalada. Imaginile au fost postate pe internet şi s-au viralizat imediat.

Unii dintre cei care le-au văzut şi comentat au spus că, cel mai probabil, ursul l-a atacat pe alpinist pentru a-şi proteja puii. Asta deşi în imagini nu apare niciun pui.

×
Subiecte în articol: alpinist japonia urs stanca atacat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close