Antena 3 CNN Externe Alt scandal sexual zguduie lumea sportului. O atletă olimpică din SUA lucra ca prostituată

Alt scandal sexual zguduie lumea sportului. O atletă olimpică din SUA lucra ca prostituată

Alt scandal sexual zguduie lumea sportului. O atletă olimpică din SUA lucra ca prostituată
Sursa foto: Foto: bumpshack.com
de M.Z.    |    23 Dec 2012   •   12:56

O fostă atletă olimpică din Statele Unite a ajuns în atenţia presei de peste Ocean şi nu numai, după ce s-a aflat că a lucrat în ultimul an ca damă de companie, potrivit ABC News. Motivul invocat de sportivă nu au fost banii, de care nu ducea lipsă, ci depresia. La fel ca în scandalul gimnastelor porno din România, dezvăluirile au şocat lumea sportivă.

Suzy Favor-Hamilton, care s-a întrecut pe pista de atletism şi cu Gabi Szabo, îşi crease în lumea sportului imaginea unei atlete ambiţioase şi orgolioase.

Jurnaliştii de peste Ocean au descoperit însă că o întâlnire cu fosta sportivă nu era prea greu de obţinut, pentru că în ultimul an, Suzy Favor-Hamilton a lucrat, în secret, ca prostituată de lux în Las Vegas. O oră cu ea costa 600 de dolari. Motivul invocat de fost atletă, care părea că are o viaţă perfectă alături de soţul ei şi copiii lor, a fost depresia.


Foto: Mediafax/AFP

Scandalul nu e cu mult diferit nici de poveştile unor foste sportive celebre din România. Stabilită în Germania, gimnasta Floarea Leonida a lucrat la un bordel şi îşi făcea reclamă cu o serie de fotografii complet diferite de cele de pe podiumurile de concurs. În urmă cu 10 ani, alte componente ale lotului de gimnasitcă al României şocau întreaga lume apărând într-un calendar sexy realizat în Japonia.

Vezi aici mai multe fotografii cu atleta prostituată



×
Subiecte în articol: depresie
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close