Antena 3 CNN Externe "Am 28 de ani şi nu am sărutat niciodată o fată". De ce fugeau femeile de acest campion

"Am 28 de ani şi nu am sărutat niciodată o fată". De ce fugeau femeile de acest campion

"Am 28 de ani şi nu am sărutat niciodată o fată". De ce fugeau femeile de acest campion
Sursa foto: Foto: Daily Mail
02 Iul 2012   •   22:28

Michael Giannulis avea 28 de ani atunci când a început provocarea de un an la "Schimbare extremă" de pe canalul ABC. Până la această vârstă, el nu avusese o iubită şi nu sărutase niciodată o fată, scrie Daily Mail.

Dar aceasta nu e tot.. cântărind 264 de kilograme, acesta era depresiv, nesigur şi ruşinos atunci când întâlnea o fată sau trebuia să vorbească cu aceasta.

Însă în ediţia de aseară, acesta a oferit un spectacol pe cinste, arătând extraordinar de bine la o greutate de doar 107 kilograme, având alături de el... pe actuala sa iubită.

Consultantul de afaceri a declarat că niciodată nu a avut o greutate normală, toată viaţa fiind obez. Cea mai mare dorinţă a lui a fost să îşi întemeieze o familie şi să îşi împartă viaţa cu cineva special.

Michael face parte dintr-o familie iubitoare, unită şi locuieşte relativ aproape de rudele sale, însă a sabotat întotdeauna şansele unei vieţi sănătoase, mergând de la mama la mătuşa sa, pentru a consuma mai multe mese pe zi.

După ce a reuşit să slăbească, cu ajutorul acestei emisiuni, el a întâlnit-o pe Megan, care a devenit piatra lui de sprijin şi totodată prima iubită.

Michael a fost recompensat la sfârşitul anului cu un CEC în valoare de 50.000 de dolari pentru reuşita sa.

×
Subiecte în articol: provocare obez
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close