Antena 3 CNN Externe "Am fost atacat de un profesor şi tot eu sunt pedepsit." Incidentul care i-a indignat pe americani

"Am fost atacat de un profesor şi tot eu sunt pedepsit." Incidentul care i-a indignat pe americani

"Am fost atacat de un profesor şi tot eu sunt pedepsit." Incidentul care i-a indignat pe americani
Sursa foto: Foto: www.abc15.com
01 Oct 2012   •   13:15

Un adolescent din Statele Unite riscă să ajungă în închisoare în urma unei bătăi cu mâncare ce a avut loc în cantina liceului unde învaţa. Băiatul este acuzat de un profesor că l-ar fi atacat şi aruncat pe jos. Tânărul susţine însă că lucrurile au stat fix invers. Incidentul a avut loc în luna mai, însă acum a apărut o nouă filmare de amator de la locul incidentului care pare să-i susţină spusele adolescentului.

Tânărul, care era în primul an la liceul Horizon, din statul american Arizona, se afla la cantina liceului când acolo a început o bătaie cu mâncare. Un profesor a crezut însă că adolescentul dăduse startul bătăii cu mâncare şi încerca să fugă de la locul faptei.

Profesorul susţine însă că tânărul a fost de fapt cel care l-a atacat. În urma unei plângeri depuse de cadrul didactic, Connor a fost acuzat de atac deosebit de grav. Procurorii i-au spus că dacă îşi recunoaşte vinovăţia, se poate înscrie într-un program de reabilitare şi nu va avea cazier. Propunerea a fost refuzată.

Connor învaţă acum la alt liceu, dar este hotărât să-şi dovedească nevinovăţia, chiar dacă pentru asta va trebui să ajungă la tribunal.


×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close