Antena 3 CNN Externe „Am fost violată de 110 bărbați în 22 de ore”. Povestea unei tinere vândută ca prostituată, după o vacanță în Grecia

„Am fost violată de 110 bărbați în 22 de ore”. Povestea unei tinere vândută ca prostituată, după o vacanță în Grecia

„Am fost violată de 110 bărbați în 22 de ore”. Povestea unei tinere vândută ca prostituată, după o vacanță în Grecia
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    09 Noi 2017   •   17:13

O britanică a fost vândută ca sclavă sexuală în Grecia și forțată să presteze servicii de prostituată timp de șase ani, după ce a mers într-o vacanță cu mama ei, la vârsta de 14 ani.

Megan Stephens, acum în vârstă de 26 de ani, era forțată să întrețină relații sexuale cu până la 50 de bărbați pe zi, iar o dată a fost obligată să facă sex cu 110 bărbați în doar 22 de ore, totul după ce bărbatul despre care credea că este iubitul ei a vândut-o unui proxenet, scrie Daily Mail.

Tânăra și-a povestit experiența într-un interviu pentru Femail. Ea spune că a fost cumpărată și vândută de mai mulți proxeneți.

Megan a reușit să evadeze în 2009, după șase ani și jumătate de chin.

Totul a început când Megan avea 14 ani și a mers în vacanță cu mama ei, într-o stațiune grecească, unde a întâlnit un bărbat albanez, pe nume Jak. Acesta s-a folosit de faptul că mama ei suferea de cancer tiroidian și a convins-o să se angajeze ca dansatoare topless la un bar, pentru a strânge banii necesari operației mamei sale. 

După două săptămâni însă, Jak a prezentat-o unui bărbat pe nume Leon și i-a spus „El este noul tău șef”. Acesta a dus-o într-o cameră și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați.

 

×
Subiecte în articol: prostituata Grecia vacanţă viol abuz sexual
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close