Antena 3 CNN Externe "Am plâns când am tăiat-o". Mărturia halucinantă a imigrantului turc care a ucis şi tranşat o româncă în Israel

"Am plâns când am tăiat-o". Mărturia halucinantă a imigrantului turc care a ucis şi tranşat o româncă în Israel

"Am plâns când am tăiat-o". Mărturia halucinantă a imigrantului turc care a ucis şi tranşat o româncă în Israel
Sursa foto: Foto: abclocal.go.com
08 Aug 2013   •   19:19

Un imigrant turc, suspectat că a ucis şi apoi a tranşat o româncă, la sfârşitul săptămânii trecute, în Israel, le-ar fi declarat anchetatorilor că a plâns în momentul în care a tăiat-o, informează site-ul israelian Ynetnews.

"Am fumat două pachete de ţigări, nu ştiam ce să fac", le-a mai spus Eidan Damirhan poliţiştilor, în cursul interogatoriului.

O româncă de 45 de ani, care lucra în Israel ca menajeră, a fost omorâtă şi apoi tranşată de un turc. Cadavrul, tăiat în bucăţi, a fost găsit într-o valiză, sâmbătă, în Tel Aviv.

Presupusul criminal, cetăţeanul turc Eidan Demiran (50 de ani) a fost arestat marţi după-amiază în timp ce voia să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Turcia.

Potrivit poliţiei, după ce a strangulat-o, bărbatul a tăiat corpul victimei în bucăţi, pe care le-a pus într-o valiză, pentru a nu fi depistat.

Demiran locuia în Israel de 18 luni şi lucra ca muncitor în construcţii. Pentru moment, nu s-a stabilit dacă bărbatul a acţionat singur.

Poliţia din Tel Aviv a contactat Interpol şi Poliţia Română pentru a găsi familia victimei, în România. Fiica femeii le-a oferit poliţiştilor numărul ei de telefon din Israel, ceea ce a condus la Demiran.



×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close