Antena 3 CNN Externe „Am simțit miros de porc ars”. Mărturia impresionantă a uneia dintre victimele atentatelor din Bruxelles

„Am simțit miros de porc ars”. Mărturia impresionantă a uneia dintre victimele atentatelor din Bruxelles

„Am simțit miros de porc ars”. Mărturia impresionantă a uneia dintre victimele atentatelor din Bruxelles
24 Mar 2016   •   13:28

Fanny Rachel Clain, în vârstă de 20 de ani, este una dintre victimele atentatului din aeroportul din Bruxelles. Tânăra tocmai ajunsese în aeroport și își aștepta bagajele când prima bombă a explodat.

Fanny a suferit arsuri grave pe mâini și picioare. Cu toate acestea, ea a avut puterea să vorbească despre clipele de teroare prin care a trecut.

„Am auzit un zgomot puternic și m-am trezit pe jos. Era cenușă peste tot și am simțit miros de…porc ars. M-am ridicat și am ieșit din clădire cât am putut de repede”, își amintește tânăra internată acum în spitalul din Anvers.

„Oamenii îmi spuneau că sunt arsă. Am trecut pe lângă o oglindă și m-am văzut pentru o clipă, dar nu am vrut să mă uit cu atenție la mine”, a mai spus tânăra.

În ciuda clipelor de groază prin care a trecut, Fanny Rachel Clain a reușit să păstreze o atitudine pozitivă. „Nu îmi voi petrece timpul plângând. Am plâns foarte puțin ieri, dar nu am de gând să exegerez pentru că nu vreau să mă deshidratez”, a glumit Fanny.

Sursă: 7sur7.be

 

 

×
Subiecte în articol: atentate Bruxelles Bruxelles
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close