Antena 3 CNN Externe "Am văzut oameni căzând din nori!" Mărturii cutremurătoare ale locuitorilor unui sat din apropierea zonei în care s-a petrecut tragedia aviatică din Ucraina

"Am văzut oameni căzând din nori!" Mărturii cutremurătoare ale locuitorilor unui sat din apropierea zonei în care s-a petrecut tragedia aviatică din Ucraina

"Am văzut oameni căzând din nori!" Mărturii cutremurătoare ale locuitorilor unui sat din apropierea zonei în care s-a petrecut tragedia aviatică din Ucraina
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Iul 2014   •   20:12

Locuitori dintr-un sat ucrainean aflat în zona în care s-a prăbuşit zborul MH17 au declarat pentru BBC News că au crezut iniţial că localitatea este "bombardată", dar după ce au ieşit din case, au văzut fragmente de avion căzând peste locuinţe şi "oameni căzând din cer".

"Am auzit un zgomit, ca o explozie", a declarat o locuitoare, Alla, din satul Rasîpnoie. "Am crezut că suntem bombardaţi. Dar, când am fugit afară, am văzut o parte dintr-un avion căzând peste casa noastră", a continuat ea.

"Erau părţi de avion în curte şi diferite hârtii", şi-a amitit această martoră oculară, adăugând că "am găsit şi această bucată dintr-un card de credit de la o bancă americană".

Alţi locuitori din satul ucrainean au spus că au văzut "oameni căzând din cer".

Unul dintre ei, Nikolai, a declarat pentru agenţia Reuters că "era cam ora (locală) 17.00 (17.00, ora României). Se auzea un huruit foarte puternic de avion, după care a avut loc un fel de explozie ori o bubuitură, iar după aceea au început să cadă oameni din cer".

"Apăreau oameni direct din nori. Apoi a apărut şi fuzelajul avionului şi a căzut acolo, la aproximativ 50 de metri de aici", a declarat acest martor ocular.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close