Antena 3 CNN Externe „Am visat acest lucru de când eram mică”. Promisiunea unei tinere care a rămas paralizată în urma unui accident

„Am visat acest lucru de când eram mică”. Promisiunea unei tinere care a rămas paralizată în urma unui accident

„Am visat acest lucru de când eram mică”. Promisiunea unei tinere care a rămas paralizată în urma unui accident
Sursa foto: Foto: Instagram
10 Dec 2018   •   22:04

Ally Poole este o tânără în vârstă de 22 de ani, din Georgia, care a rămas paralizată în urma unui accident rutier și-a propus să facă tot posibilul pentru a-și îndeplini visul din copilărie.

Ally nu-și mai amintește multe lucruri despre accident, doar că nu își mai simțea corpul. „Corpul meu nu se mișca, nu știam de ce în acel moment, dar acum știu că de îndată ce am lovit pământul, am paralizat imediat”, spune fata. 

S-a trezit apoi în spital, câteva zile mai târziu, conectată la aparate. La scurt timp după aceea, medicii i-au spus că nu va mai putea merge. Ally face acum fizioterapie o dată pe săptămână, deoarece speră să poată merge spre altar în ziua nunții ei.

„Logodnicul meu a fost întotdeauna alături de mine încă de la început. Nu m-a părăsit niciodată și a trecut prin toate împreună mine. Obiectivul meu este de a merge spre altar pentru că am visat la acest moment de când eram mică”, povestește Ally, potrivit dailymail.co.uk.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close