Antena 3 CNN Externe "Am vrut să mă ridic de pe scaun şi să-i dau un pumn lui Obama.” Declaraţia şocantă făcută de fiul lui Romney

"Am vrut să mă ridic de pe scaun şi să-i dau un pumn lui Obama.” Declaraţia şocantă făcută de fiul lui Romney

"Am vrut să mă ridic de pe scaun şi să-i dau un pumn lui Obama.” Declaraţia şocantă făcută de fiul lui Romney
Sursa foto: Foto: sandbox.yoyogames.com
19 Oct 2012   •   13:29
Unul dintre fiii candidatului republican la preşedinţia SUA Mitt Romney a făcut o declaraţie care a şocat opinia publică din SUA. Tagg Romney a spus că a vrut să intre pe scenă pentru a-i da un pumn preşedintelui Barack Obama în cursul dezbaterii televizate de marţi seara, informează New York Daily News.

Întrebat ce a simţit când Barack Obama l-a numit "mincinos" pe tatăl său în cursul dezbaterii televizate, Tagg Romney a răspuns: "Am vrut să mă ridic de pe scaun şi să cobor pe scenă pentru a-i da un pumn".

"Dar nu prea puteam să fac asta în primul rând pentru că erau numeroşi agenţi Secret Service, dar şi pentru că aşa este la dezbateri. Se încearcă să îl transforme pe tata în ceea ce nu este", a adăugat Tagg Romney, în vârstă de 42 de ani.

Apropiaţi ai familiei Romney au încercat să explice declaraţiile lui Tagg Romney: "Tagg glumea. Voia doar să arate că, pentru familie, campania electorală este frustrantă".

×
Subiecte în articol: Barack Obama mitt romney
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close