Antena 3 CNN Externe Ambasada Rusiei la Kiev, atacată cu fumigene și petarde

Ambasada Rusiei la Kiev, atacată cu fumigene și petarde

Ambasada Rusiei la Kiev, atacată cu fumigene și petarde
de S.T.    |    17 Sep 2016   •   13:43

Un grup de circa 20 de persoane a atacat în noaptea de vineri spre sâmbătă ambasada Federației Ruse la Kiev, aruncând pe teritoriul ambasadei cu fumigene și petarde, informează agențiile de presă Unian și TASS.

„În jurul orelor unu, un grup de persoane neidentificate au aruncat pe teritoriul ambasadei o fumigenă și petarde. Aceasta au fost lansate chiar în direcția clădirii ambasadei”, a declarat pentru TASS un reprezentant al ambasadei, precizând că din fericire nu s-a produs niciun incendiu.

Acest atac are loc în condițiile în care Federația Rusă va organiza duminică alegeri legislative, deschizând secții de vot inclusiv în peninsula Crimeea și în mai multe orașe din Ucraina, una chiar în sediul ambasadei ruse la Kiev.

Aproape 110 milioane de alegători sunt chemați la urne în cadrul alegerilor legislative de duminică, pentru a reînnoi componența Dumei de Stat, dominată astăzi de partidul lui Vladimir Putin, Rusia Unită. Mai mult de 6.500 de candidați din 14 partide sunt în competiție, însă puține schimbări sunt așteptate de la aceste alegeri, în urma cărora partidul Kremlinului își va întări după toate probabilitățile controlul asupra parlamentului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Kiev petarde atac
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close