Antena 3 CNN Externe Nu călătoriți în aceste zone! Locul unde ai cele mai mari şanse să fii răpit

Nu călătoriți în aceste zone! Locul unde ai cele mai mari şanse să fii răpit

Nu călătoriți în aceste zone! Locul unde ai cele mai mari şanse să fii răpit
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    04 Noi 2016   •   10:47

Ambasada SUA din Manila a emis un avertisment în legătură cu riscul de răpiri în insulele turistice din centrul Filipinelor de către „grupări teroriste”, avertisment ce survine valului de răpiri comis în sudul Filipinelor de gruparea islamistă Abu Sayyaf, care a decapitat doi ostatici canadieni în ultima perioadă, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Într-o atenţionare de călătorie dată publicităţii joi, Ambasada SUA din Manila le-a cerut americanilor să evite să se deplaseze în sudul insulei Cebu, unde se află destinaţiile cele mai vizitate din arhipelag, cu plaje paradisiace, locuri de scufundări spectaculoase şi de observare a balenelor.

„Ambasada SUA avertizează cetăţenii americani că grupări teroriste intenţionează să comită răpiri în zonele frecventate de către străini în partea de sud a insulei Cebu”, menţionează mesajul.

În text sunt nominalizate trei destinaţii - Dalaguete şi Santander din Cebu, precum şi insula vecină Sumilon. Acestea sunt situate la mică distanţă de insula Bohol şi portul Dumaguete, de asemenea populare printre turişti.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Manila Ambasada SUA rapiri filipine teroristi
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close