Antena 3 CNN Externe Ambasadorul României din China a făcut praf un autobuz din Beijing. Oficialul român era beat. Reacția MAE

Ambasadorul României din China a făcut praf un autobuz din Beijing. Oficialul român era beat. Reacția MAE

Ambasadorul român la Beijing, Vasilică Constantinescu, ar fi făcut praf un autobuz în Beijing, după ce a condus mașina în stare de ebrietate. Deși fapta s-a produs acum câteva săptămâni, Ministerul de Externe nu a spus nimic.

Ambasadorul României din China a făcut praf un autobuz din Beijing. Oficialul român era beat. Reacția MAE
Sursa foto: Foto: inpolitics.ro/
21 Mai 2020   •   22:13

Dezvăluirea a fost făcută de către Dan Tomozei, jurnalist român care activează în China, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Ziaristul român la Beijing ar avea inclusiv obiceiul de a plesni fizic subordonații din ambasadă.

”Noi refuzăm tot timpul dialogul, am ajuns să avem doar vreo 10 oameni la ambasadă, de la 60 câți erau altădată. Vă dați seama ce diplomați avem aici (în China n.n.) dacă noi suntem singura țară dintre cele din Europa Centrală și de Est care a sărbătorit anul trecut, la Beijing, trei decenii de la căderea comunismului. Cine aprobă toate nebuniile astea la București?”, a zis Iacob, potrivit inpolitics.ro/

Reacția MAE:

”Referitor la solicitarea dumneavoastră adresată Ministerului Afacerilor Externe, vă comunicăm următoarele:
Cu privire la informațiile apărute în mass-media referitoare la implicarea ambasadorului României la Beijing într-un accident de circulație, fără victime, MAE precizează că situația semnalată face deja obiectul unor cercetări în curs, aspectele în cauză fiind tratate cu maximă seriozitate. În acest moment al cercetărilor, nu pot fi oferite informații suplimentare.”

 

×
Subiecte în articol: MAE ambasador
Parteneri
România riscă să rămână fără banii de la UE!
x close