Antena 3 CNN Externe Ambasadorul României în Marea Britanie, informații noi despre românii răniți în atentatul de la Londra

Ambasadorul României în Marea Britanie, informații noi despre românii răniți în atentatul de la Londra

Ambasadorul României în Marea Britanie, informații noi despre românii răniți în atentatul de la Londra
23 Mar 2017   •   16:46

Ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache, a afirmat, într-o intervenție telefonică la „100 de minute”, de la Antena 3, că starea de sănătate a celor doi români răniți în atentatul de pe Podul Westminster nu s-a schimbat foarte mult, precizând că tânăra este în continuare în stare critică, iar tânărul este încă în stare de șoc.

Totodată, ambasadorul Dan Mihalache a afirmat că rudele celor doi tineri români le sunt aproape și a cerut discreție în ceea ce privește publicarea informațiilor personale despre cei doi.

Anterior, în cursul dimineții, ambasadorul Dan Mihalache afirma că tânăra are multiple leziuni şi o problemă cu funcţionarea plămânilor. De asemenea, ea a suferit deja o intervenție chirugicală destul de complicată vizând îndepărtarea unui cheag de sânge. Cât despre tânăr, el are o fractură la picior, însă este într-o stare de șoc psihologic.

Cei doi români se aflau în excursie la Londra, bărbatul îşi serba ziua de naştere şi urmau să se căsătorească. 

Miercuri, un bărbat a intrat cu autoturismul în pietonii de pe podul Westminster din Londra, iar după aceea a reuşit să înjunghie un poliţist şi a încercat să intre în clădirea Parlamentului, înainte de a fi împuşcat mortal de forţele de securitate. Poliţistul înjunghiat a decedat în urma rănilor suferite, la fel şi doi dintre pietonii loviţi de maşina atacatorului.

 

×
Subiecte în articol: 100 de minute
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close