Antena 3 CNN Externe Şofer de TIR, amendat după ce a fost prins când se scărpina cu o furculiţă, pe o autostradă din Spania: "Nu ştiam că nu se poate"

Şofer de TIR, amendat după ce a fost prins când se scărpina cu o furculiţă, pe o autostradă din Spania: "Nu ştiam că nu se poate"

Un şofer de TIR a fost amendat de poliţişti după ce a fost surprins la volan în timp ce se scărpina cu o furculiță pe spate, în Spania.

Şofer de TIR, amendat după ce a fost prins când se scărpina cu o furculiţă, pe o autostradă din Spania: "Nu ştiam că nu se poate"
Sursa foto: lavanguardia.ro
de Ioana Mircea    |    14 Oct 2022   •   12:10

Un şofer de camion din Alcázar de San Juan care, pe drumul de la Sagunto la Pamplona, ​​se presupune că ar fi folosit o furculiță pentru a se scărpina pe spate în timp ce conducea, a fost amendat de un echipaj de poliţie rutieră, aflat pe banda de urgenţă.

„Conduceam de câteva ore, când motocicleta polițiștilor a ieșit de pe banda de urgență, unde era ascunsă”, a explicat șoferul în programul El Semanal de La Mancha, de la Cadena Ser.

Pe chitanța amenzii scrie că se „zgâria” pe spate cu o furculiță, ceea ce l-a făcut să fie distras de la drum câteva secunde.

Sancțiunea vine, potrivit agenților, pentru „conducerea fără concentrare, prudență și distragerea atenției necesare pentru a evita orice pagubă adusă dumneavoastră sau altora, scărpinând spatele cu furculița, neglijând complet atenția permanentă la conducere”.

Șoferul consideră că amenda pe care va trebui să o plătească este absolut nedreaptă. Agenții de poliţie au stabilit că amenda pe care șoferul trebuie să o plătească este de 200 de euro, conform chitanței, şi redusă la 100 de euro dacă ar fi fost achitată pe loc.

Bărbatul a refuzat să plătească, iar procesul-verbal a ajuns la angajatorul său după mai multe luni. Acum trebuie achitată suma de 240 de euro, pentru că va plăti și dobândă la amenda inițială, potrivit lavanguardia.ro.

×
Subiecte în articol: sofer de tir amenda Spania
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close