Antena 3 CNN Externe Amenințare cu bombă la UCLA, unde are loc cantonamentul lui Real Madrid

Amenințare cu bombă la UCLA, unde are loc cantonamentul lui Real Madrid

Amenințare cu bombă la UCLA, unde are loc cantonamentul lui Real Madrid
Sursa foto: Foto: Facebook/Real Madrid CF
13 Iul 2017   •   09:53

O ameninţare cu bombă a dus miercuri noaptea la evacuarea a zeci de studenţi de la Universitatea California din Los Angeles (UCLA), unde echipa de fotbal Real Madrid îşi desfăşoară stagiul de pregătire, informează publicaţia L.A. Times şi agenţia EFE. 

O alertă a fost emisă la scurt timp după ora locală 22:00, prin care membrii universităţii erau informaţi în legătură cu existenţa unei ameninţări cu bombă la Centrul Recreaţional Sunset Canyon. La 30 de minute după prima alertă, o a doua alertă a fost emisă în care se menţiona că 'situaţia este încă activă'. 

Ameninţarea cu bombă a fost făcută telefonic, potrivit lui Brian Haas, purtător de cuvânt al UCLA. Universitatea a evacuat trei cămine de studenţi amplasate în interiorul campusului. 'Măsurile pe care le-am luat sunt deocamdată din precauţie', a declarat Haas pentru cotidianul L.A. Times. 

Echipa Real Madrid a încheiat miercuri primul antrenament la UCLA. Joi, Real Madrid urmează să continue antrenamentele începând cu ora locală 10:00, potrivit EFE. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Real Madrid bomba amenintare
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close