Antena 3 CNN Externe „Nu te vaccinezi, nu primești salariu”. Amenințarea unui ministru pakistanez pentru angajați

„Nu te vaccinezi, nu primești salariu”. Amenințarea unui ministru pakistanez pentru angajați

Conducerea provinciei Sindh, din Pakistan, a recurs la o măsură extremă pentru a-i face pe oameni să se vaccineze împotriva COVID-19. Aceasta i-a amenințat pe angajații din domeniul public că nu își vor primi salariile dacă nu se vaccinează.

„Nu te vaccinezi, nu primești salariu”. Amenințarea unui ministru pakistanez pentru angajați
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    04 Iun 2021   •   21:04

„Angajații din domeniul public care nu se vaccinează vor avea salariile oprite, din iulie", a spus ministrul Murad Ali Shah.

O directivă cu privire la această măsură a fost trimisă Ministerului de Fiinanțe, potrivit oficialului.

Guvernul Sindh a stabilit deja data de 5 iunie ca termen limită pentru ca toți profesorii din provincie să se vaccineze. Astfel, toate instituțiile de învățământ vor fi redeschise pe data de 7 iunie, relatează The Hindu.

Potrivit Departamentului de Sănătate din Sindh, până în prezent au fost vaccinate 15.500.553 de persoane în provincie, dintre care 11.221.000 de persoane au primit prima doză și 4.290.000 de persoane au fost vaccinate cu ambele doze.

Numărul total de cazuri din Pakistan a ajuns la 9.260.695 de cazuri.

Provincia Sindh a raportat cel mai mare număr de 1.041 de infecții și 22 de decese, urmat de Punjab (432 cazuri, 48 decese), Khyber Pakhtunkhwa (326 cazuri, 18 decese), Islamabad (89 cazuri), Baluchistan (75 cazuri, 3 decese), Kashmir (57 cazuri, 1 deces) și Gilgit-Baltistan (8 cazuri).

×
Subiecte în articol: salariu COVID-19 pakistan
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close