Antena 3 Externe Amenzi usturătoare pentru turiştii care intră cu maşina pe plajă

Amenzi usturătoare pentru turiştii care intră cu maşina pe plajă

05 Iun 2009   •   16:28
Amenzi usturătoare pentru turiştii care intră cu maşina pe plajă Masina pe plaja

Turiştii şi constănţănii care vor intra cu masinile pe plajă vor primi amenzi usturăroare. Patru camere de filmat, care au fost montate pe blocurile şi hotelurile din staţiunea Mamaia, vor transmite imagini live în dispeceratul Direcţiei Apele Române Dobrogea Litoral. În câteva minute, o maşină a poliţiei comunitare poate ajunge lângă şoferul tupeist ca să-l sanctioneze.

Dacă până acum şoferii s-au strecurat în voie cu autoturismele pe plajă, a venit momentul să şi plătească. De săptămâna viitoare vor fi mai întâi avertizaţi prin intermediul unor panouri care le va interzice intrarea pe nisip cu maşinile. Dacă nu vor conforma mesajelor de pe panouri, şoferii ar putea plăti chiar cu propria maşină.

Camerele de luat vederi, care au fost amplasate strategic, pot cuprinde kilometri întregi de plajă. Indiferent cum ar fi poziţionat autoturismul, îmaginea poate fi prelucrată pentru aflarea numărului de înmatriculare. Aşa că niciun sofer nu poate scăpa de ochii vigilenţi.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close