Antena 3 CNN Externe America, din nou zguduită din temelii de un atac armat. Un elev a intrat în clasă şi a început să tragă în colegi

America, din nou zguduită din temelii de un atac armat. Un elev a intrat în clasă şi a început să tragă în colegi

America, din nou zguduită din temelii de un atac armat. Un elev a intrat în clasă şi a început să tragă în colegi
de O.P.    |    11 Ian 2013   •   06:25

 La mai puţin de o lună de la masacrul din Newtown, un alt atac armat a zguduit America! Un elev, înfuriat pe un coleg de clasă, a intrat armat în sala de curs şi a început să tragă. A reuşit să îl rănească pe adolescentul pe care era furios, însă a vrut să tragă şi în alţi colegi. Din fericire a fost oprit de profesor, care şi-a riscat viaţa pentru a-i salva pe elevii săi.  

Zeci de părinţi s-au adunat în faţa unui liceu din California, unde un elev a intrat într-o sală de curs şi a început să tragă cu arma. A tras un foc de armă, rănind un alt elev. Acel elev se află în spital, are 16 şi este în stare critică, dar stabilă la acest moment. Apoi, el a încercat să împuşte un al doilea elev, pe care l-a strigat pe nume. A ratat.

Atunci profesorul a încercat să îi scoată pe elevi din clasă şi a încercat să îl ţină de vorbă. Potrivit primelor informaţii, atacatorul, a cărei identitate nu a fost încă făcută publică, avea un conflict cu elevul pe care l-a rănit. Victima a scăpat cu viaţă, doar datorită intervenţiei rapide a profesorului, care a reuşit să îl calmeze pe atacator.

Dacă profesorul nu ar fi reacţionat rapid, nu ştim ce s-ar fi putut întâmpla.Primul apel la serviciul de urgenţă a fost dat chiar de către o elevă în clasa în care au fost trase focurile de armă.

După ce a alertat forţele de ordine, adolescenta şi-a sunat mama, în timp ce încă era în stare de şoc.

Acest atac vine la doar o lună de la masacrul de la şcoala din Newtown, unde 20 de copii şi şase adulţi au fost împuşcaţi mortal.



×
Subiecte în articol: atac armat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close