Antena 3 Externe Un american vrea să facă o reconstituire a atentatelor din 11 septembrie. Planul nebun pus la cale pentru a explica cea mai neagră zi din istoria Americii

Un american vrea să facă o reconstituire a atentatelor din 11 septembrie. Planul nebun pus la cale pentru a explica cea mai neagră zi din istoria Americii

17 Mai 2016   •   16:52

Un afacerist american încearcă să convingă oamenii să doneze bani pentru a finanța un proiect care, spune el, va pune capăt pentru totdeauna teoriilor conspiraționiste în legătură cu atentatele de la 11 septembrie, scrie The Independent.

Paul Salo, care acum trăiește în Thailanda, a explicat într-un videoclip postat pe YouTube că dorește să recreeze la scare mare atacurile care au șocat întreaga lume.

El a spus că, cu banii obținuți va achiziționa un Boeing 747 cu o cutie neagră funcțională, îi va umple rezervoarele și îl va izbi de un turn aflat acum în paragină, la o viteză de 500 mile pe oră (adică aproximativ 800 de kilometri pe oră).

Pentru acest lucru, Paul Salo scoate la vânzare locuri în primul rând pentru 5.000 de dolari, evenimentul urmând să aibă loc într-o zonă rurală din Thailanda.

 

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close