Antena 3 CNN Externe Americanii au îngheţat când au auzit: "Am găsit cadavrul lui bin Laden pe fundul Oceanului". Cine va pune mâna pe el

Americanii au îngheţat când au auzit: "Am găsit cadavrul lui bin Laden pe fundul Oceanului". Cine va pune mâna pe el

Americanii au îngheţat când au auzit: "Am găsit cadavrul lui bin Laden pe fundul Oceanului". Cine va pune mâna pe el
Sursa foto: Foto: aceflashman.wordpress.com
de O.P.    |    03 Mai 2012   •   12:12

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat de fapt cu trupul neînsufleţit al teroristului Osama bin Laden. Americanii au declarat că au aruncat cadavrul în Ocean, pentru a nu fi căutat de membrii familiei, însă chiar şi acolo, un explorator pretinde că l-a găsit.

Bill Warren este un căutător de comori, originar din California, iar în prezent lucrează pentru guvernul Azerbaidjanului. Bărbatul pretinde că din întâmplarea dat peste locul în care a fost aruncat trupul neînsufleţit al lui Osama bin Laden, însă îi este foarte teamă că va fi omorât dacă se va duce să îl recupereze.

"Am găsit locul în care a fost aruncat cadavrul. Este la 200 de mile marine vest de oraşul indian Surat", a declarat Warren. Americanul spune că va cere ajutorul ruşilor, de la care vrea să închirieze o ambarcaţiune specială pentru a coborî să recupereze cadavrul.

Imediat după ce va pune mâna pe "comoară" vrea să facă un test ADN cadavrului pentru a nu avea niciun dubiu în privinţa originii sale, scrie El Mundo.



×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close