Antena 3 CNN Externe Americanii caută deja înlocuitor pentru Donald Trump. Care sunt numele vehiculate pentru alegerile din 2020

Americanii caută deja înlocuitor pentru Donald Trump. Care sunt numele vehiculate pentru alegerile din 2020

Americanii caută deja înlocuitor pentru Donald Trump. Care sunt numele vehiculate pentru alegerile din 2020
16 Noi 2016   •   16:01

Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale din Statele Unite, dar americanii au început deja să se gândească la cine ar putea să îi ia locul în 2020, la următorul ciclu electoral.

Și pentru că alegerea lui Trump ca președinte a fost surprinzătoare pentru întreaga lume, peste patru ani s-ar putea să avem surprize și mai mari.

De exemplu, printre numele vehiculate de Business Insider pentru candidatura din partea democraților se numără:

Mark Cuban

Foto: Facebook / Mark Cuban

Mark Cuban este un om de afaceri american cunoscut pentru emisiunea SharkTank. Cuban este un miliardar, investitor, producător de film, autor şi deţine clubul de baschet Dallas Mavericks, lanţul de cinematografe Landmark Theaters şi compania Magnolia Pictures. Cuban a fost o voce pentru Hillary Clinton în campania prezidențială și este un adversar recunoscut al lui Donald Trump.

Michelle Obama

Foto: Facebook / Michelle Obama

Încă Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama se bucură de foarte multă popularitate, pe care a consolidat-o cu o serie de discursuri puternice. De altfel, președintele Barack Obama a recunoscut deja că Michelle este mai bună și mai deșteaptă decât el. Într-un episod amuzant, care face senzație pe internet, Michelle Obama este întreruptă în cadrul unui eveniment oficial, de către un bărbat care îi cere: “Candidează!”. Michelle Obama izbucnește în râs și îi cere omului să facă liniște.

Jon Stewart

Foto: Facebook / Jon Stewart

Un nume legendar, care ar spulbera orice altă variantă, conform presei americane. Jon Stewart s-a retras, în anul 2015, de la emisiunea The Daily Show, emisiune pe care o realiza din 1999. Popularitatea sa câștigată cu acest acest program transmis la ore târzii i-a atras lui Stewart notorietatea de a fi “cel mai credibil nume în știri prefabricate”.

Kanye West

Foto: Facebook / Kanye West

Rapperul american Kanye West este o altă surpriză pe această listă. West a anunțat deja că va candida, chiar de la începutul campaniei lui Donald Trump. Kanye West și Kim Kardashian formează unul dintre cele mai puternice cupluri ale planetei. Pentru comparație, contul de Twitter al lui Kim Kardashian are 45 de milioane de abonați, în timp ce contul lui Trump are 14,5 milioane de abonați.

George Clooney

Foto: Youtube / Fusion

Actorul George Clooney este creditat cu șanse reale pentru a fi candidatul democrat la alegerile prezidențiale din 2020. Clooney este un apropiat al lui Barack Obama și deja există zvonuri referitoare la o candidatura a lui Clooney pentru postul de guvernator în California. Presa americană susține că George Clooney a fost “pregătit” în ultimii ani pentru o astfe de mișcare.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close