Antena 3 CNN Externe Americanii se pregătesc de Carmageddon. Urmăreşte evenimentul live aici

Americanii se pregătesc de Carmageddon. Urmăreşte evenimentul live aici

Americanii se pregătesc de Carmageddon. Urmăreşte evenimentul live aici
Sursa foto: Foto: therealtimer.com
16 Iul 2011   •   20:42

Americanii blochează pentru 53 de ore una dintre cele mai circulate artere rutiere din ţară pentru a dărâma şi reconstrui o pasarelă. În Statele Unite, proiectul va însemna un imens ambuteiaj. În România, planul pare de domeniul ştiinţifico-fantastic. Muncitorilor români le ia 53 de ore doar ca să astupe o groapă.

Trei luni de avertisment au avut americanii pentru ca la acest sfârşit de săptămână să evite artera 405, vitală pentru traficul din Los Angeles.

Problema lor nu este dacă lucrătorii de la drumuri vor reuşi în doar 53 de ore să demoleze şi să reconstruiască o pasarelă pentru a lărgi şoseaua cu o bandă. Se tem doar de ambuteiajele uriaşe ce se anunţă după închiderea a 16 kilometri de autostradă. Au botezat proiectul CARMAGEDDON. Însuşi primarul i-a prevenit să nu se joace cu focul.

URMĂREŞTE EVENIMENTUL LIVE

Proiectul de un miliard de dolari pare numai bun de închinat într-o ţară cum e România. Aici, proiectele arată altfel. Iar şantierele, cu totul altfel, fie că e vorba de o pasarelă din Bucureşti sau de o faleză de la Marea Neagră. Chiar dacă la comandă se află primul excavatorist al ţării.

Aici, dai cu tunul după vreun muncitor sau ceva utilaje. Oamenii fug de muncă. Sau se ocupă de mici detalii. Pe marele şantier numit România nu e loc de proiect încheiat în 53 de ore.

 

×
Subiecte în articol: SUA trafic
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close