Antena 3 CNN Externe Americanii vor ca Papa să le "repare" metroul

Americanii vor ca Papa să le "repare" metroul

Americanii vor ca Papa să le "repare" metroul
23 Sep 2015   •   21:18

Vizita Papei Francisc în SUA se bucură de o atenție deosebită nu numai din partea autorităților, ci și a unui mare număr de cetățeni, iar unii dintre locuitorii capitalei federale s-au decis chiar să apeleze la sprijinul Suveranului Pontif pentru rezolvarea unei probleme cu care se confruntă în viața de zi cu zi: întârzierile de la metrou, potrivit  ziarului belgian 'Le Soir', preluat de Agerpres. 

Prin urmare, au lansat spre semnare pe internet o petiție în care îndeamnă la acțiune pentru a-l determina pe 'Papa să binecuvânteze metroul ca să funcționeze cu adevărat'.

'Dragă Papă, metroul nostru are probleme. Toți vom fi recunoscători dacă veți găsi timp să îl binecuvântați în cursul vizitei dumneavoastră. Poate are nevoie de o binecuvântare papală', afirmă textul, care adunase 2.350 de semnături până în dimineața zilei de 23 septembrie.

Papa Francisc efectuează o vizită istorică de șase zile în SUA, începând din 22 septembrie, în cursul căreia a fost primit 'ca un erou' la Casa Albă, de președintele american, Barack Obama, după cum comentează un mare număr de publicații din întreaga lume.

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close