Antena 3 CNN Externe Ana, o asistentă de la Urgenţe, a fost omorâtă înainte de nuntă, chiar de cel cu care urma să se căsătorească

Ana, o asistentă de la Urgenţe, a fost omorâtă înainte de nuntă, chiar de cel cu care urma să se căsătorească

Ana Fantaziu, o tânără în vârstă de 23 de ani, asistentă la Urgenţe, a fost omorâtă înainte de nuntă, chiar de cel cu care urma să se căsătorească.

Ana, o asistentă de la Urgenţe, a fost omorâtă înainte de nuntă, chiar de cel cu care urma să se căsătorească
Sursa foto: newsmaker.md
de Alin Tarnovschi    |    14 Sep 2021   •   11:23

Ana Fantaziu, o tânără în vârstă de 23 de ani, asistentă în cadrul Departamentului de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Municipal "Sfânta Treime" din Chişinău (Republica Moldova), a fost omorâtă cu sânge rece chiar de cel cu care urma să se căsătorească.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, în casa în care tânăra locuia alături de părinţi.

Pe 12 septembrie, puţin după ora 01.00, logodnicul Anei a venit acasă la tânără, înarmat cu o armă pe care o deţinea legal.

Tatăl Anei a fost cel care a sunat la numărul unic de urgenţă şi a cerut ajutorul Poliţiei, după ce viitorul ginere a scos arma şi a început să îi ameninţe cu moartea pe toţi cei din casă.

Bărbatul a fugit din casă şi a sunat la Poliţie, iar în urma lui a auzit mai multe împuşcături.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânără asistentă, omorâtă de logodnic chiar înainte de nuntă

Poliţiştii chemaţi în ajutor au intrat în casă şi au descoperit că tânăra de 23 de ani fusese împuşcată mortal, iar în aceeaşi încăpere au descoperit şi cadavrul criminalului, respectiv tânărul de 28 de ani cu care fata urma să se căsătorească.

Conducerea spitalului din Chişinău la care Ana lucra a transmis un mesaj de condoleanţe, printr-o postare pe Facebook, notează newsmaker.md.

"Cu adânc regret, administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal "Sfânta Treime" anunță despre decesul prematur al colegei noastre dra Fantaziu Ana, asistentă medicală superioară în Departamentul Primiri Urgențe.

Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe o asistentă medicală extraordinară şi om luminos”, se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a spitalului.

×
Subiecte în articol: asistenta
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close